Hof Van Rome

Alle appartementen verkocht !

Dit nieuwbouwproject (opgeleverd in 2017) is gelegen in één van de belangrijkste winkelstraten van de stad Tienen. 

De Hennemarkt vormt in het verlengde van de Nieuwstraat de verbinding tussen de Grote Markt en de Veemarkt hogerop in het stadscentrum.

Door de gebruikte gevelmaterialen en glaspartijen geeft de architectuur een hedendaagse verwijzing naar de historische gevelopbouw in dit deel van de stad, met grote zorg voor functionaliteit en lichtinval.

Het commerciële gelijkvloers en de ruime functionele appartementen met ondergrondse parkings, creëren pal in het centrum de perfecte dynamiek voor kwalitatief hoogstaand wonen.

Deze karaktervolle ontwikkeling heeft een divers aanbod : 9 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en leefterrassen, met centrale inkom aan de binnentuin en lift voor een vlotte toegankelijkheid van kelder tot penthouse.

Alle appartementen worden afgewerkt met hoogstaande materialen en kunnen beschikken over minstens één parkeerplaats en een berging in de ondergrondse parkeergarage, waar eveneens een fietsenstalling is voorzien.

 

Residentie Hof van Rome biedt aan haar bewoners een volledige invulling voor hun huidige en toekomstige behoeftes als voetganger, fietser, autobestuurder en gebruiker van het openbaar vervoer.

1/8

LIGGING

© 2021 de BosBeek nv