Residentie Hortus

Alle appartementen verkocht !
1/12

Genieten van de rust aan het historisch stadspark

 

Het project “Residentie HORTUS” is gelegen te Tienen langs de Astridvest vlakbij het stadspark en op wandelafstand van zowel het historische handelscentrum als het station. De Astridvest is één van de mooiste lanen van Tienen, afgeboord langs beide zijden met een bomenrij. De residentie is bereikbaar via de parallelle ventweg en beschikt daarenboven over een voortuin, hetgeen voor een extra open gevoel zorgt.

 

Het project bestaat uit 8 ruime appartementen met één centrale inkomhal, en één bel-étagewoning met aparte toegang.

Het gebouw omvat 4 bouwlagen (gelijkvloers, eerste en tweede verdieping en één penthouseverdieping) waarbij het gelijkvloers rechtstreeks uitgeeft op de groene binnenruimte. Elk appartement beschikt over een zuidwest-gericht leefterras met voldoende oppervlakte en zicht op de binnentuin om volop van het mooie weer te kunnen genieten.

Daarnaast is er nog een afgescheiden gemeenschappelijke tuin, bereikbaar via de ondergrondse parkeergarage.

 

Via de inrit komt men in de ondergrondse parkeergarage met gesloten garageboxen en overdekte staanplaatsen, waar de wagens veilig geplaatst kunnen worden.

De ruime lift vanaf het kelderniveau tot aan de penthouse zorgt voor een vlotte bereikbaarheid van de appartementen.

 

De afwerking gebeurt met hoogstaande materialen waarbij de kopers een ruime keuze hebben voor keuken, badkamer, vloeren.  De appartementen worden voorzien van vloerverwarming en kunnen beschikken over een ruime gesloten autobox of een overdekte staanplaats en kelderberging.

 

Door het gebruik van kwalitatieve gevelmaterialen, gecombineerd met grote glaspartijen en terrassen wordt er een architecturaal en kwalitatief hoogstaand gebouw gecreëerd met als voornaamste troef : een rustige ruimtelijke ligging pal in het centrum aan het historisch stadspark.

LIGGING

© 2021 de BosBeek nv